Thursday, February 3, 2011

CARA NAK TINGKATKAN TRAFIK KE BLOG.. jom join ni..

  Sekarang macam-macam cara yang kita dengar nak naikkan trafik ke blog. Di sini aku nak share satu program ni yang aku dapat dari salah seorang blogger. Aku pun baru je join, maklumlah aku ni blogger baru lagi. Selalunya kita mesti meneruskan blogwalking untuk orang datang ke blog, kerana cara ni memang mujarab.  

  Dengan menyertai program ni dapat membantu, kerana lepas kita join otomatik blog kita akan dipromote... Sila ikuti langkah ni untuk join... free jer.. .
1 - Mula2 klik DI SINI atau SINI

2 - Bila keluar web tu, scroll kebawah hingga jumpa kotak seperti gambar dbawah ini

3 - Kemudian klik link yang kat dalam kotak  (tulisan merah)satu persatu sampai habis keenam-enam link.
. Klik satu persatu dan tunggu hingga keluar kod kat atas laman tersebut seperti di bawah ni..

4 - Copy kod yang ada kat situ dan paste dalam kotak  macam  dalam gambar bawah ni..Copy n paste kesemua 6 kod..


5 -Setelah selesai copy & paste semua 6 kod tu, isi pulak detail korang kat ruangan seperti di bawah ni..

6 - Bila dah siap isi detail, tekan 'submit' pastu tunggu dia hantar email confirmation dan  link  untuk kita guna..Nanti boleh dapat banner macam kat header blog ni.
7. Jangan lupa iklankan di blog anda seperti di atas, takut nanti orang tak faham camne nak buat

Semoga berjaya..

4 comments: