Friday, November 22, 2019

JOM JOIN SANTAI2 BUAT DUIT

Aplikasi Fingo & Cara Menjana Pendapatan Lumayan Setiap Hari...


Aplikasi Fingo adalah merupakan satu marketplace yang sama konsepnya seperti Shopee, Lazada, Carousell, Mudah dan lain-lainnya. Membezakan Fingo dengan marketplace yang disebutkan tadi adalah penjualnya (seller). Penjual di Shopee, Lazada, Corousell, Mudah dan lain-lain adalah datang dari user (pengguna) itu sendiri, manakala Aplikasi Fingo ini penjualnya adalah kilang-kilang besar di China, Malaysia dan juga seluruh dunia. Shopper di Fingo layak menikmati ribuan produk yang disenaraikan dalam aplikasi Fingo ini dengan harga yang sangat-sangat murah (harga direct kilang), walaupun anda membeli dengan 1 unit sahaja. Menarik bukan? 
Fingo juga memberi peluang kepada kita untuk memiliki E-Hypermarket kita sendiri tanpa memerlukan modal ratusan juta ringgit. Berapa puluh ribu produk yang Fingo masukkan dalam aplikasi.. Itu lah produk-produk kita. Best tak?
Kita boleh ada puluhan ribu produk, dengan modal yang tak masuk akal. Tanpa kita perlu mahir untuk bangunkan sistem, bayar gaji pekerja, uruskan stok dan penghantaran, after sales service dan semuanya yang berkaitan. Kita juga diberi peluang mencipta (income) pendapatan $$$$ yang lumayan setiap hari di Fingo ini. Bagaimana caranya? Teruskan membaca πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
Bayangkan ANDA sudah ada pasaraya sendiri, puluhan ribu produk telah tersedia, kerja ANDA hanyalah beritahu dan ajak orang untuk masuk dalam pasaraya ANDA untuk menjana income yang banyak! Caranya semua telah disediakan. Kerja ANDA ikut sahaja! Mudah kan…?”

Buy To Save, Share To Earn
Beli Untuk Jimat, Kongsi Untuk Untung


Klik di sini untuk install : 




Peluang ini sesuai untuk semua!
πŸ‘‰ Mereka yang mencari pendapatan tambahan secara part time..
πŸ‘‰ Mereka yang mahu mencari karier baru full time..
πŸ‘‰ Surirumah
πŸ‘‰ Pelajar lepasan SPM (Sekolah)
πŸ‘‰ Pelajar IPTA/S yang mencari duit yuran, duit makan dan lain-lain.
πŸ‘‰ Penganggur / tiada pekerjaan / tiada pendapatan.
kerana anda hanya perlukan handphone dan talian internet sahaja untuk menjana pendapatan. Off course anda harus faham lah, bagaimana ia bekerja. Tetapi ianya terlalu simple. 




No comments:

Post a Comment

JOM JOIN SANTAI2 BUAT DUIT

Aplikasi Fingo & Cara Menjana Pendapatan Lumayan Setiap Hari... Aplikasi Fingo  adalah merupakan satu marketplace yang sama konsepny...